Elokuun uutiskirje / syksy tekee tuloaan!

Rientola Elää -hanke on palannut kesätauolta ja tulevan syksyn tapahtumien, koulutusten ja tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus on polkaistu vauhdilla käyntiin! Syksylle on luvassa uusia tapahtumia, koulutuksia sekä paljon yhteistyötä vieremäläisten yhdistysten ja mm. Hyvä-hankkeen kanssa.

Ajankohtaista:

Järjestyksenvalvoja kertauskurssi
AIKA: sunnuntai 3.10.2021 klo 8:00-15:30
PAIKKA: Rientola (Koitontie 2, 74200 Vieremä)

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojaksi hyväksytyille henkilöille, jotka ovat uusimassa järjestyksenvalvojaksi hyväksymistään. Koulutukseen sisältyy teoriakoulutuksen lisäksi käytännön harjoittelua turvallisuustarkastuksiin liittyen.

Osallistumalla koulutukseen, saat todistuksen kertauskurssista. Kurssille mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on sitova ja koulutus osallistujalla maksuton.

Ilmoittaudu koulutukseen TÄSTÄ

RIENTOLASSA LAULETAAN LÄPI SYKSYN!

Rientolassa jatketaan kesällä suursuosion saavuttaneita lauluiltoja läpi syksyn! Lauluillat ovat joka kuun toinen tiistai klo 18:30 alkaen. Lauletaan tuttuja yhteislauluja Rientolan salissa. Kahvio palvelee ja illan kruunaa arpajaiset.

Lauluillat syksyllä 2021:
TI 14.9.2021
TI 12.10.2021
TI 9.11.2021
TI 14.12.2021

Saavuthan paikalle vain terveenä ja noudatat jo meille kaikille tuttuja hygieniaohjeita.

BINGO-Maanantait alkaa 30.8.!

Yhteistyössä Vieremän päiväkeskus Pysäkin kanssa Rientolassa järjestetään kaikille avointa Bingoa maanantaisin klo 9:30. Ota mukaan bingoon oma kynä ja kirjoitusalusta. Bingo pelataan Rientolan salissa, istumapaikat asetellaan turvavälit huomioiden. Suosittelemme tilassa kasvomaskin käyttöä

Saavuthan paikalle vain terveenä ja noudatat jo meille kaikille tuttuja hygieniaohjeita.

PUUHAA KOKO PERHEELLE!

Yhteistyössä Hyvä Hankkeen -kanssa Rientolassa järjestetään koko perheelle avoin AamuVipellys! Järjestämme saliin yhteistä puuhaa koko perheelle. Osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi ilmoittautumista etukäteen.

AAMUVIPELLYS SYYSKUUSSA:
PE 10.9.2021 klo 9:00-12:00
PE 17.9.2021 klo 9:00-12:00

Lokakuusta alkaen aamuvipellys joka kuun ensimmäinen ja viimeinen perjantai. Seuraa ilmoittelua!

Rientolassa järjestettävät tapahtumat järjestetään aina terveysturvallisuus huomioiden. Pidätämme oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia suunnitelmiin.

Mikäli sinulla on Rientola Elää -hankkeeseen liittyen kysyttävää tai toiveita, voit olla yhteydessä:

Susanna Kauppinen
Hanketyöntekijä
info@vieremankylanraitti.fi
p. 040 575 2232

Jaa tapahtuma

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp