UUTISKIRJE 3/2021

Keväinen tervehdys Rientolasta!


Kevätaurinko lämmittää jo mukavasti ja ajatukset alkavat pikkuhiljaa kääntyä talven jäljiltä kevään kautta kesään. Rientolassa erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien suunnittelua on tehty kovalla tohinalla. Muutamia yhdistyksiä ja seuroja onkin käynyt jo tutustumassa Rientolaan. Tämän uutiskirjeen lopusta löytyy ohjeet tutustumisajanvaraukseen.

Ajankohtaista:
Hygieniapassikoulutus ja testi:

Tammikuussa koulutimme Vieremälle kymmenen uutta järjestyksenvalvojaa. Seuraavaksi on luvassa hygieniapassikoe! Todistuksen hygieniaosaamisesta saa suorittamalla hygieniapassikokeen hyväksytysti. Koulutukseen osallistuminen ei ole pakollista, vaan koemateriaalin voi opiskella myös itsenäisesti. Koulutus antaa kuitenkin hyvät valmiudet kokeen läpäisemiseen. 

Aikataulu:
KOULUTUS tiistai 6.4.2021 klo 17:00-20:00 / Teams yhteydellä
HYGIENIAPASSIKOE lauantai 10.4.2021 klo 10:00-11:15 tai 11:30-12:45 / Rientola (Koitontie 2, 74200 Vieremä)

Rientola Elää- hanke tarjoaa koulutuksen sekä järjestää koetilaisuuden. Hygieniapassikokeen suorittaminen maksaa 40e/osallistuja. Jokainen suorittaa maksun käteisellä saapuessaan koetilaisuuteen. Varaathan mukaasi myös kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Kouluttajana Ylä-Savon ammattiopisto.
ILMOITTAUDU HYGIENIAPASSIKOKEESEEN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Rientola Elää -hanke goes LiveStream

Pääsimme 17.-18.3.2021 seuraamaan huippuammattilaisten toteuttamaa Livestreamausta täällä Rientolassa. Koko jazzklub rakensi hienon studion tapahtumasaliin, missä pääsimme tutustumaan kuvaamisen ja ohjaamisen saloihin ammattilaisten opastuksella. Tutustumisen tarkoituksena oli päästä perehtymään kameratuotantoon ja yhdessä ammattilaisten kanssa pohtia, kuinka Rientola Elää -hanke voisi hyödyntää livestreamausta erilaisissa hanketoimenpiteissä.

Rientolan esittelykierokset
Toivotamme teidän seuranne/yhdistyksenne/yrityksenne lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Rientolaan. Järjestämme jokaiselle porukalle oman esittelyn, missä esittelemme Rientolan tilat ja monipuoliset mahdollisuudet järjestää tilaisuuksia, tapahtumia, koulutuksia ja juhlia.

Esittelyaikoja on saatavilla 27.4.2021 alkaen. Kaikki vapaat ajat näkyvät varauskalenterissa, minkä kautta varaus tehdään. Esittelytilanteissa noudatamme sillä hetkellä voimassa olevaa kokoontumisrajoitusta, käytämme maskeja ja pyrimme pitämään turvavälit kunnossa. Jokainen yhdistys vastaa itse siitä, että paikalle saapuu osallistujia kokoontumisrajoitusten sallima määrä. Pidätämme oikeuden tarpeen vaatiessa siirtää tutustumiskäynti

KLIKKAA TÄSTÄ VARAUSKALENTERIIN

Rientolan varauksetRientolan monipuoliset tilat ovat nyt yhdistysten, seurojen, yritysten ja yksityishenkilöiden käytettävissä!
Rientolassa on erinomaiset puitteet järjestää vaikka suuremmat sukujuhlat, yhdistyksen kokous, koulutuspäivä, päiväjumppa tai valokuvanäyttely.

Tilan varauksia hallinnoi Rientola Vieremä Oy. 
Tiedustelut ja varaukset :

Tiina Vidgren
info@rientolavierema.fi
p. 040 500 4190 
Mikäli sinulla on Rientola Elää -hankkeeseen liittyen kysyttävää, voit olla yhteydessä:

Susanna Kauppinen
Hanketyöntekijä
info@vieremankylanraitti.fi
p. 040 575 2232

Jaa tapahtuma

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp